Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Павло Кириленко ознайомився з ходом реконструкції в Бахмуті обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру

20 травня голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко перевірив стан реалізації проєкту з реконструкції комплексу будівель для обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру, який після переміщення з Донецька відновлює повноцінну діяльність у місті Бахмут.

Майбутній комплекс включатиме головний корпус, гуртожиток, водолікарню і тенісний корт, матиме за мету надання медичної допомоги населенню в частині проведення профілактики, діагностики, лікування захворювань та ушкоджень, пов’язаних із зайняттям фізичною культурою і спортом, та стане єдиним подібним в Україні. Він розташовуватиметься на базі колишнього державного закладу «Вузлова лікарня станції Артемівськ державного підприємства «Донецька залізниця» за адресою: вул. О.Сибірцева, 3.

Станом на сьогоднішній день в головному корпусі та гуртожитку завершено всі види внутрішніх та зовнішніх робіт. Об’єкти обладнано пандусом, а головний корпус також має електропідйомник і ліфт для маломобільних груп населення. Облаштовано зовнішні системи водопостачання, каналізації та теплопостачання, а також огорожу. Проведено кабельні лінії від змонтованої двосекційної підстанції до будівель та зовнішнього освітлення. Збудовано парковку на 8 автомобілів, тривають роботи з улаштування тенісного корту, благоустрою та озеленення території закладу.

Щодо будівлі для майбутньої водолікарні, проведено всі земельні роботи, улаштування фундаменту, зведення зовнішніх стін та перегородок зі шлакоблоку, монтаж віконних блоків, перекриття залізобетонними плитами, тривають монтаж покрівлі, утеплення фасадів, підведення комунікацій, ведуться опоряджувальні роботи і монтаж систем вентиляції та кондиціювання.

 
 
 
Відзначимо, що в головному корпусі передбачено розміщення палатного відділення на 8 ліжок, діагностичного та реабілітаційного відділень, хірургічного блоку, рентгенівського кабінету, залу лікувальної фізкультури, кабінетів механотерапії, фізіотерапії, з масажу; лабораторії загально-клінічних та біохімічних досліджень; кабінетів лікарів – кардіолога, ортопеда-травматолога, гінеколога, отоларинголога, офтальмолога, психотерапевта, невропатолога, стоматолога. Будівля гуртожитку на 8 кімнат призначатиметься для медичного персоналу та лікарів, а також тимчасового розміщення спортсменів. У будівлі водолікарні передбачається наявність басейну, сауни, інфрачервоної сауни, ванного відділення.

Усі роботи з реконструкції обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру, які виконуються за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету, мають завершитися в 2020 році.

 
 
 
20.05.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах