Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Привітання ВФСТ «Спартак» з нагоди 85-річчя від дня заснування

19 квітня 1935 року було затверджено статут Промислової кооперації добровільного спортивного товариства, яке згодом отримало назву «Спартак». Наводимо текст привітання з нагоди 85-річчя ВФСТ «Спартак» від начальника управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимира Мицика.

Шановні колеги!

Від імені спортивної громадськості Донецької області прийміть щирі вітання з нагоди 85-річчя від дня заснування Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Спартак»!

Позаду – 85 років яскравих здобутків, гучних перемог українських атлетів на міжнародній арені. У цьому є заслуга багатьох представників ВФСТ «Спартак», які, зокрема, зробили свій особистий внесок у сприяння розвитку та впровадження фізкультурно-спортивного руху у виробничій та соціально-побутовій сферах.

Тільки спільними зусиллями ми можемо досягнути того, щоб на рідній землі зростала сильна й здорова нація, виховувалися нові чемпіони, а рухова активність ставала нормою життя дедалі більшої кількості наших співвітчизників.

Впевнені, що притаманні кожному з вас якості відповідальності, відданості обраній справі допомагатимуть втілювати в життя напрацювання на благо зміцнення іміджу України у світовому спортивному співтоваристві.

Бажаємо вам невпинного руху вперед, процвітання та невичерпної енергії для реалізації всіх творчих ідей! Нехай у ваших оселях завжди панують мир, злагода і добробут!

17.04.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах