Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Слов’янську відбулася робоча нарада щодо реконструкції стадіону імені Юрія Скиданова

17 квітня заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін і начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик провели в місті Слов’янськ робочу нараду з питань реалізації програми Президента України «Велике будівництво».

Нагадаємо, на Донеччині до кінця 2020 року мають відкрити 5 нових стадіонів у містах Волноваха, Краматорськ, Селидове та Слов’янськ. З поточною ситуацією щодо реконструкції стадіону імені Ю.П.Скиданова комунального закладу «Спортивний клуб за місцем проживання «Культурно-спортивний центр» керівництво області ознайомив Слов’янський міський голова Вадим Лях.

Так, проєктом передбачено реконструкцію трибун та адміністративної будівлі, огорожі, облаштування бігових доріжок, будівництво тенісного корту, міні-футбольного поля та універсального майданчику для гри у волейбол та баскетбол. Оновлення стадіону, загальна вартість якого складає 35 469,872 тис. грн., фінансуватиметься за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та місцевого бюджету.

Вадим Філашкін у діалозі з учасниками робочої наради наголосив на необхідності жорсткого дотримання термінів виконання запланованих робіт. На сьогоднішній день завершено підготовку тендерної документації, на 22 квітня оголошено аукціон.

 
 
17.04.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах