Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Відродження Донецької обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України

Громадська організація «Донецька обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України» продовжує відновлення повноцінної діяльності після чотирирічної перерви. Так, 1 березня 2018 року Управлінням юстиції в Донецькій області її зареєстровано в місті Маріуполь.

ДОО ФСТ «Динамо» України – це відокремлений підрозділ Всеукраїнської громадської організації зі статусом юридичної особи, який розповсюджує свою діяльність на території Донеччини, є неприбутковою організацією фізкультурно-спортивної спрямованості.

Основною метою є сприяння:

- підвищенню рівня фізичної підготовки працівників i військовослужбовців правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб, студентів та курсантів відповідних вищих навчальних закладів, організація роботи секцій з видів спорту, розвиток дитячо-юнацького та резервного спорту;

- забезпеченню навчально-тренувального процесу, проведення зборів і змагань серед спортсменів – членів товариства, проведення фізкультурно-масових і спортивних заходів;

- створенню ефективної інфраструктури як для спеціальної фізичної підготовки членів товариства, розвитку спорту вищих досягнень, так і для розвитку фізичної культури i спорту серед інших членів організації та членів їх сімей.

Організація об’єднала 54 колективи фізичної культури працівників правоохоронних, рятувальних та інших спеціальних служб України, курсантів відповідних навчальних закладів, налічуючи сьогодні 6889 членів.

 
 
 

Протягом 2019 року серед працівників відповідних структур проведено 8 чемпіонатів області, у яких взяли участь 672 переможці відбіркових етапів у територіальних та відомчих колективах фізичної культури з таких видів спорту: боротьба самбо, рукопашний бій, поліатлон, легка атлетика, міні-футбол, волейбол, гирьовий спорт, а також з практичної стрільби.

Задля соціальної реабілітації дітей засобами фізичної культури та спорту проведено змагання серед учнів загальноосвітніх шкіл з волейболу і кросфіту. Організовано позапланові спортивно-масові заходи серед дітей працівників правоохоронних органів, які влітку відпочивали на узбережжі Азовського моря. До участі в таких заходах залучено 244 дитини.

Календарним планом фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Донецької обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України на 2020 рік заплановано проведення змагань з боротьби самбо, рукопашного бою, фітшутингу, легкої атлетики, футболу, плавання, практичної стрільби, поліатлону, кросфіту, волейболу, гирьового спорту і тенісу настільного.

 
 
 
02.04.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах