Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Вадим Філашкін та Володимир Мицик із робочим візитом відвідали Родинське

31 березня заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін і начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик із робочим візитом відвідали місто Родинське, де проходить капітальний ремонт фізкультурно-оздоровчого комплексу по вулиці Парковій.

З об’ємами виконаних робіт та планами на майбутнє керівництво області ознайомила виконуюча повноваження Покровського міського голови Ірина Сущенко. Так, реалізацію проєкту розпочато в 2018 році за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та міського бюджету. На першому етапі виконано роботи з ремонту та термомодернізації в адміністративній будівлі.

У 2019 році провели корегування проєктно-кошторисної документації, якою передбачили реконструкцію спортивного залу, роздягалень, туалетів та душових – із розрахунком, щоб проєкт став комплексним та врахував усі види робіт. На 2020 рік з метою поточного ремонту фізкультурно-оздоровчого комплексу з бюджету Покровської міської ради виділено кошти в розмірі 1,6 млн. грн.

Зазначимо, що ФОК міста Родинське має вдале географічне розташування задля проведення змагань обласного рівня. Так, до початку реконструкції тут проводилося понад 25 регіональних спортивних заходів за рік, проходили заняття з волейболу, футболу, футзалу, боксу, дзюдо, кікбоксингу, тенісу настільного, черліденгу.

 
 
 
 
31.03.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах