Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Донецьке обласне фізкультурно-спортивне товариство «Спартак» підбило підсумки роботи за 2019 рік

Громадська організація «Донецьке обласне фізкультурно-спортивне товариство «Спартак» продовжує відновлення повноцінної діяльності. Нагадаємо, 29 серпня 2017 року, після чотирирічної перерви в роботі, її зареєстровано Управлінням юстиції в Донецькій області.

Донецьке обласне ФСТ «Спартак» є неприбутковою громадською організацією, яка на основі добровільності та спільності інтересів об’єднує громадян, колективи підприємств, установ та організацій галузей народного господарства, учбових закладів для реалізації багатьох завдань:

- сприяння реалізації державної політики у сфері фізичної культури та спорту;
- організація фізкультурно-оздоровчої діяльності за місцем роботи та проживання громадян;
- сприяння розвитку та впровадження фізкультурно-спортивного руху у виробничій та соціально-побутовій сферах;
- сприяння зміцненню здоров’я працівників галузей та членів їх сімей засобами фізичної культури та спорту, формування здорового способу життя;
- відродження національних спортивних традицій, виховання у молоді почуття громадської свідомості та патріотизму, сприяння її духовному і фізичному вихованню;
- сприяння створенню необхідних умов для занять фізичною культурою і спортом, зміцнення спортивної бази;
- сприяння розвитку дитячо-юнацького спорту.

Протягом 2019 року організацією проведено 19 заходів обласного рівня, у яких взяли участь близько 1500 осіб: представники міст Бахмут, Костянтинівка, Краматорськ, Маріуполь, Слов’янськ, а також Мангушського і Нікольського районів.

Організовано спартакіади серед колективів фізичної культури трудящих житлово-комунальних господарств, міського транспорту і соціально-побутових сфер, серед працівників газових господарств, працівників охорони здоров’я, серед студентів вищих навчальних закладів І-ІІ, ІІІ-IV рівнів акредитації.

До змагань серед ветеранів спорту залучено 140 чоловік.

 
 

Свою діяльність організація здійснює за рахунок фінансової підтримки управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, а також спонсорських коштів. Так, у 2019 році на фізкультурно-оздоровчу та спортивну діяльність з обласного бюджету виділено кошти в сумі 67,7 тис. грн.

Календарним планом фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Донецького обласного фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» на 2020 рік заплановано проведення 26 заходів з таких видів спорту: баскетбол, волейбол, важка атлетика, вітрильний спорт, гімнастика художня, гирьовий спорт, легка атлетика, теніс настільний, футбол, футзал, шашки та інші.

 
 
27.03.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах