Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Тренуйся вдома: спортсмени Донеччини показують приклад

В умовах карантинних заходів в Україні та світі, пов’язаних із запобіганням поширенню коронавірусу COVID-19, спортивне життя Донеччини «поставлене на паузу». Зокрема, наслідком цього є проведення спортсменами тренувального процесу вдома.

«Нормативні документи, прийняті в державі, передбачають призупинення навчально-тренувального процесу в дитячо-юнацьких спортивних школах, спортивних клубах, на спортивних майданчиках, - наголошує начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик. - Але це не означає припинення тренувань загалом: лише тимчасово змінюється формат їх проведення на домашні умови.

Це вимушена міра – атлети вищої спортивної майстерності, учні дитячо-юнацьких спортивних шкіл, спортсмени-інструктори Донецької обласної штатної команди резервного спорту продовжують самоудосконалювати та підтримувати фізичну форму на період дії в Україні карантину в особистому порядку. І своїм прикладом закликають усіх мешканців регіону стати учасниками челенджу «Тренуйся вдома»: мотиваційні фото та відео щоденно публікуватимуться на сторінці управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації у facebook (www.facebook.com/sportdonoda). Залишайтеся здоровими, бадьорими та завжди в позитивному настрої!».

25.03.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах