Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Бійці Донеччини здобули чотири перемоги у відкритому чемпіонаті Дніпропетровської області з таїландського боксу Муей Тай

З 5 по 7 березня спортсмени Донеччини взяли участь у відкритому чемпіонаті Дніпропетровської області з таїландського боксу Муей Тай серед молоді, юніорів та юнаків, що вже вдруге приймає місто Покров. Боротися за звання найсильніших приїхало понад 120 спортсменів - представники Донецької, Дніпропетровської, Кіровоградської та Херсонської областей.
 
Учасники представили різні клуби і напрямки єдиноборств, що стало запорукою яскравих і видовищних поєдинків як серед хлопців, так і серед дівчат.
 
Найстійкішим бійцям були вручені персональні кубки «За волю до перемоги» від міського голови Олександра Шаповала. Отримати почесну відзнаку спортсмен міг навіть у випадку поразки. Адже таїландський бокс є не просто бойовим єдиноборством. Він виховує сміливість, відповідальність, повагу до суперника та бійцівську честь.
 
За підсумками змагань, незважаючи на гідну конкуренцію, збірна Донеччини блискучим виступом додала в свою медальну скарбничку чотири золоті нагороди:
 
Олександр Усов (дорослі, в/к до 75 кг) – 1 місце;
Кирил Колтаков (14-15 років, в/к до 48 кг) – 1 місце;
Данил Лук’янов (12-13 років, в/к до 34 кг) – 1 місце;
Нараян Дивакаран (12-13 років, в/к до 42 кг) – 1 місце.
 
Слід зазначити, що Нараян Дивакаран рішенням суддівської колегії був визнаний кращим бійцем у своїй віковій категорії та отримав відповідну пам’ятну нагороду.
 
Тренуються бійці в спортивному клубі «Братство» (м. Маріуполь) під керівництвом Вадима Дубровського. 
 
 
16.03.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах