Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Горлівці пройшов чемпіонат області з легкоатлетичного кросу

9 березня в Горлівці пройшов чемпіонат області з легкоатлетичного кросу.

Не по-весняному сніжна погода не сприяла виступу понад 130 учасників з 15 міст області. З самого ранку тренери та вихованці ДЮСШ № 2, що базуються на спорткомплексі «Світанок», розгрібали від снігу кілометрове трасове коло в лісопарку поряд зі спорткомплексом. Та вже о 12:00 учасники змагань вийшли на старт.

У командному заліку кращими стали представники Горлівки, на другій сходинці – команда м. Слов’янськ, на третій позиції – Дзержинськ.

Серед команд ДЮСШ перемогли представники ДЮСШ № 2 м. Горлівка, друге місце – у ДЮСШ м. Дзержинськ, а третє місце посіла ДЮСШ «Машинобудівник» м. Дружківка. На жаль, за відсутністю фінансування не зміг взяти участь у змаганнях один з лідерів кросового бігу – колектив м. Маріуполь.

У особистому заліку з бігу на 1 км серед хлопців та дівчат перемогу святкували Ірина Гулій зі Слов’янська та Олег Кожушко з Горлівки, з бігу на 3 та 2 км перемогли лідери збірної команди області Сергій Кобець та Дарья Кушніренко відповідно.

Майстер спорту України В’ячеслав Приходько з Макіївки скоріше за всіх подолав 8 км у забігу серед дорослих спортсменів, а донеччанка Катерина Васильченко стала кращою з бігу на 6 км. Серед юніорів у бігу на 5 км перемогу святкував Белоусов Владислав зі Слов’янська.

Серед переможців та призерів також опинились представники Дружківки, Дзержинська, Єнакієвого, Димитрова, Харцизька.

За підсумками змагань, з врахуванням спортсменів, що знаходяться на навчально-тренувальних зборах української збірної, буде сформована команда області, що візьме участь у чемпіонаті України з кросу в м. Цюрупинську 30 – 31 березня.

 
11.03.2013

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах