Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Володарями Кубка Максима Єфімова стали футболісти ДВУОР ім. С.Бубки

7 березня у місті Краматорськ завершилась зимова першість з футболу-2020 серед юнаків 2005-2006 р.н. на призи голови громадської спілки «Асоціація футболу Донецької області» Максима Єфімова. Протягом трьох зимових місяців на синтетичному газоні в Саду Бернацького змагались 14 команд, розподілені на дві групи.

Абсолютно найкращий результат на груповій стадії змагань продемонструвала команда ДВУОР ім. С.Бубки (тренер-викладач – Сергій Горбенко), яка у шести матчах здобула шість перемог із загальною різницею забитих і пропущених м’ячів 25:1. На стадії плей-оф підопічні Сергія Горбенка подолали «Колос» (Костянтинівський район) – 2:0 – і вийшли до фіналу.

У головному матчі турніру зустрілись найсильніші команди: ДВУОР ім. С.Бубки (м. Бахмут) і господарі змагань – «Авангард»-2005 (м. Краматорськ). У грі без права на помилку обидві команди створили гольові моменти, проте регламентований час завершився з рахунком 0:0. Героєм післяматчевої серії 11-метрових ударів став Денис Ануфрієнко - воротар команди ДВУОР ім. С.Бубки парирував пенальті. Його партнери по команді – Олексій Плис, Максим Олійник, Ярослав Власов, Михайло Сумм, Іван Козаченко – реалізували свої спроби, і у підсумку футболісти ДВУОР ім. С.Бубки здобули перемогу – 5:4.    

У матчі за третє місце команда «Авангрард»-2006 (м. Краматорськ) переграла команду «Колос» (Костянтинівський район) – 1:0.

Чемпіонів нагородили кубком, дипломом і медалями, призерів – медалями, а призи для найкращих гравців турніру отримали Денис Ануфрієнко (ДВУОР ім. С.Бубки), Савватій Гирін («Авангард»-2005), Денис Гнатко («Авангард»-2006), Кирило Мазніченко («Колос»).

Нагороди переможцям і призерам вручив член виконкому ГС «АФДО» Андрій Безсонний і відзначив майстерність футбольної команди ДВУОР ім. С.Бубки: «Сьогодні було приємно спостерігати за вашою грою, майстерністю і спортивним азартом, а також тією інтригою у фінальному матчі, яка тривала практично до останнього удару. Вітаю вас з перемогою, бажаю вам і тренерам не зупинятися на досягнутому і високо ставити перед собою планку на чемпіонаті України. Бажаю всім учасникам турніру успіхів, здоров’я, особистого прогресу і усім нам - мирного неба над головою», - сказав Андрій Безсонний.

13.03.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах