Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Волейболістки СК «Лиман» гідно представили Донеччину на всеукраїнській арені

З 5 по 8 березня у місті Кривий Ріг, на паркеті Фізкультурно-оздоровчого комплексу Південного гірничо-збагачувального комбінату, відбувся третій тур чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд 1 ліги в групі А.

На заключний тур у Кривому Розі зібралися чотири команди: Спортивний клуб «Лиман» (м. Лиман Донецької області), МСК «Дніпро» (м. Черкаси), НУЧК (м. Чернігів), «Южанка» (м. Миколаїв), ВК «ДЮІ-Академія» (м. Кривий Ріг).

Дівчата СК «Лиман», проявивши бійцівські якості, здобули важливу перемогу з рахунком 3:1 над господарками туру - командою «ДЮІ-Академія» (м. Кривий Ріг), яка мала великі амбіції щодо домашнього туру. А жіноче свято 8 Березня волейболістки Донеччини відзначили перемогою 3:0 над командою «Южанка» (м. Миколаїв) і набрали шість вкрай важливих очок у скарбничку команди. А ще наша команда здобула симпатії та прихильність місцевих уболівальників.

За підсумками трьох турів чемпіонату України серед жіночих команд 1 ліги сезону 2019-2020 років волейболістки СК «Лиман» посіли четверту сходинку в турнірній таблиці групи А, здобувши чотири перемоги над командами Чернігова, Полтави, Кривого Рогу, Миколаєва та поступившись у гідній боротьбі лише командам Одеси, Черкас та Києва. Загалом у чемпіонаті України беруть участь 18 команд з 18 областей України.

Основний склад СК «Лиман»: Ольга Бірюкова (капітан), Олена Шипілова, Маргарита Балабаєва, Валерія Овчар, Таїсія Чубик, Олена Филипченко. Старший тренер - Наталія Лавриненко.

Побажаємо команді СК «Лиман», яка є базовою для збірної Донецької області, натхнення на тренуваннях та мотивації для гідної гри і високих результатів у наступному сезоні.

12.03.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах