Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


«Багіра»-ДЮСШ позмагалась у фінальному етапі чемпіонату України з футзалу серед дівчат 2003-2004 р.н.

З 3 по 5 березня у місті Гребінка (Полтавська область) відбулися змагання фінального етапу чемпіонату України з футзалу серед команд дівчат 2003-2004 років народження у Вищій лізі спортивного сезону 2019-2020 років. 
 
Вісім команд потрапили до фінального етапу за підсумками відбіркових змагань. Серед претендентів на медалі була й команда з Донеччини – «Багіра»-ДЮСШ (м. Лиман), головний тренер - Олександр Резніков.
 
За регламентом фінального етапу вісімка команд була розподілена за жеребкуванням на дві групи по чотири збірні в кожній, а потім пройшли стикові матчі за призові місця. 
 
«Багіра»-ДЮСШ (м. Лиман) у матчі за п’яту сходинку з рахунком 5:0 перемогла представниць Івано-Франківської області – команду ДЮСШ міста Городенка. Голи на рахунку Валерії Тюхтій (два), Ангеліни Голик, Альони Коваленко, Софії Скицької.
 
Підсумкове становище команд: 
1 місце – ДЮСШ «Надія» (м. Гребінка); 
2 місце – «Ладомир» (м. Володимир-Волинський);
3 місце – «Гощаночка» (Рівненська область);
4 місце – «Спартак-Оріон» (м. Миколаїв);
5 місце – «Багіра»-ДЮСШ (м. Лиман);
6 місце – ДЮСШ м. Городенка (Івано-Франківська область);
7 місце – «Харків-сіті» (м. Харків);
8 місце – «Сугатинка» (Вінницька область).
 
Нагороди найкращим вручили голова Комітету жіночого футзалу Асоціації футзалу України Володимир Жила та головний тренер національних збірних України – жіночої та дівочої – Олег Шайтанов. У «пантерочок» відзначили Валерію Тюхтій, яка отримала грамоту і цінний приз.
 
Нагадаємо, що до програми Юнацьких Олімпійських ігор включено жіночий футзал WU-17. Відбіркові змагання пройдуть у 2021 році, а у 2022 році – фінальний етап Олімпіади. Тож у спортивному сезоні 2020-2021 років у чемпіонаті України з футзалу серед команд дівчат старшої вікової категорії 2004-2005 років народження буде проводитись перегляд і відбір кандидаток до національної збірної команди України WU-17. 
 
Крім того, вже у поточному спортивному сезоні відбудуться фінальні змагання чемпіонату України серед команд дівчат 2005-2006 років народження у Вищій та Першій лігах, ігри яких відбудуться у місті Славутич (Київська область) з 17 по 19 березня 2020 року.
 
 
10.03.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах