Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Управління фізичної культури та спорту Донецької ОДА здійснило робочий виїзд у Бахмут

4 березня делегація в складі працівників управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, а також обласних фізкультурно-спортивних організацій, здійснила виїзд у місто Бахмут.

Метою робочої поїздки було надання практично-методичної допомоги щодо виконання заходів регіональної Програми розвитку фізичної культури та спорту, огляд спортивної бази та перевірка достовірності наданої статистичної звітності.

Делегація ознайомилася з поточним станом відкритого комплексного майданчику (за адресою: вул. Ювілейна, 81 а), спеціалізованих залів та адміністративних приміщень комунального позашкільного навчального закладу спортивного профілю «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 Бахмутської міської ради», Бахмутського дитячо-юнацького клубу «Дельфін», а також стадіону «Металург», який має статус бази олімпійської та паралімпійської підготовки, відповідає сучасним стандартам і здатен приймати змагання найвищого рівня.

Відкритий комплексний майданчик по вулиці Ювілейній відкрито в 2009 році на місці занедбаного пустиря з метою оздоровлення населення. Об’єкт збудували за рахунок коштів ТОВ «КНАУФ Гіпс Донбас», сьогодні він перебуває на балансі управління з питань фізичної культури та спорту міської ради і має зону відпочинку з дитячими майданчиками та спортивну зону, що включає футбольне поле із сучасним штучним покриттям розміром 44x22 м, майданчик для гри у пляжний волейбол, комплекс вуличних тренажерів.

 
 
 
 

У комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі № 1 Бахмутської міської ради, що має першу категорію, наразі працюють відділення з 14 видів спорту: баскетболу, боксу, боротьби вільної, боротьби самбо, важкої атлетики, волейболу, дзюдо, кікбоксингу, легкої атлетики, пауерліфтингу, стрільби кульової, сумо, тенісу настільного та футболу. Планується, що спеціалізований зал з боксу КДЮСШ №1 (за адресою: бульвар Металургів, 2) буде реконструйовано в 2021 році за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку.

 
 
 
 
 

Після огляду спортивної інфраструктури представники обласної делегації ознайомилися з веденням необхідної документації в управлінні з питань фізичної культури та спорту міської ради та КДЮСШ №1. За підсумками виїзду будуть сформовані письмові рекомендації щодо подальшої ефективної роботи, як у місті Бахмут, так і в Бахмутській об’єднаній територіальній громаді.

 
 

Додамо, що протягом 2020 року подібні виїзди заплановано здійснити в місто Слов’янськ, Черкаську і Олександрівську ОТГ.

 

Більше світлин з заходу – на сторінці управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації в Facebook: www.facebook.com/sportdonoda (за посиланням).

06.03.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах