Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Волноваському районі відбулось змагання з волейболу спартакіади школярів

29 лютого та 1 березня у місті Волноваха, на базі Волноваського ПТУ, управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Волноваської РДА провело фінальні ігри з волейболу ХІ спартакіади школярів Волноваського району.      
29 лютого змагались команди І групи (міські та селищні ЗОШ). До фіналу чотирьох вийшли команди Волноваського опорного закладу загальної середньої освіти, Волноваської ЗОШ №7, Донської ЗОШ та Новотроїцької ЗОШ №2.
 
З виходом до фіналу команди привітав головний спеціаліст відділу сім’ї, молоді та спорту УОСМС райдержадміністрації Артур Полянчич та побажав чесної і безкомпромісної боротьби.
 
За результатами змагань перемогла команда Волноваської ЗОШ №7, друге місце посіла команда Донської ЗОШ, третє місце – команда Волноваського опорного закладу загальної середньої освіти. 
 
1 березня змагались команди сільських шкіл району. До фінальної стадії пробились команди Сонячної ЗОШ, Рибинської ЗОШ, Гранітненської ЗОШ, Степнянської ЗОШ, Вільненської ЗОШ та Хлібодарівського НВК.
 
У дуже напруженій боротьбі перше місце виборола команда Сонячної ЗОШ, друге місце посіла команда Степнянської ЗОШ, третє місце – команда Рибинської ЗОШ. 
 
Переможців та призерів змагань нагороджено грамотами управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Волноваської РДА.
 
05.03.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах