Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Фінал змагань «Олімпійське лелеченя» на Донеччині заплановано провести 7 травня в Покровську

У Донецькій області розпочинається ІІ етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя» 2020 року, ініціатором і засновником якого є Національний олімпійський комітет України.

Захід спрямований на реалізацію одного із важливих напрямів діяльності Міжнародного олімпійського комітету – заохотити дітей та молодь всього світу долучитись до спорту, сприйняти його філософії, жити за олімпійськими цінностями – дружби, досконалості та взаємоповаги, а також залучити їх до активних занять фізичною культурою та спортом і адаптувати до здорового способу життя.

Протягом березня відбудуться фінальні змагання в містах, районах, об’єднаних територіальних громадах.

15 квітня заплановано провести зональні змагання ІІІ етапу, де візьмуть участь команди-переможці ІІ етапу.

7 травня місто Покровськ має прийняти обласний фінал, де за право стати найкращими будуть змагатися команди, які посіли 1 та 2 місця в зональних змаганнях.

Звертаємо увагу оргкомітетів на дотримання вимог Положення про проведення Заходу, а також на вікові категорії учасників. Відповідні документи надані в місцеві структурні підрозділи з питань освіти і науки, молоді та спорту.

Ознайомитись з Положенням про проведення Заходу можна за посиланням: http://noc-dn.org.ua/wp-content/uploads/2020/03/Положення-Олімпійське-лелеченя-в-Донецькій-області-2020.pdf.

05.03.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах