Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Чемпіонат Донецької області з волейболу серед юнаків до 13 років виграла команда Покровська

З 27 лютого по 1 березня на стадіоні «Металург» міста Бахмут відбувся чемпіонат Донецької області з волейболу серед юнаків 13 років та молодше.

За звання кращих у техніко-тактичній підготовці змагалися 6 колективів, які представляли Бахмут (2 команди), Лиман, Покровськ, Сіверськ та Соледар.

Ігри видалися досить насиченими, а фінал – дуже емоційним і видовищним. За підсумками запеклої боротьби перемогу здобули вихованці ДЮСШ міста Покровськ під керівництвом тренерів Миколи Ляшенка та Олександра Прозора. Кращі гравці команди-тріумфаторів: Богдан Безуцький, Данило Бодяков, Дмитро Потапов, Гліб Дорошко, Олексій Першин, Ілля Шумаков, Владислав Філіпський.

Друге місце в чемпіонаті посіли вихованці КДЮСШ №1 міста Бахмут, яких підготували тренери Олена та Дмитро Дробитько, а замкнули трійку призерів представники Соледару.

Зазначимо, що наступним стартом для юних волейболістів Донецької області стане другий тур чемпіонату України «Дитяча ліга» серед хлопців 2006 року народження, що відбудеться 5-8 березня в місті Первомайський Харківської області.

 

03.03.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах