Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Святкування Масниці у Авдіївці

1 березня у місті Авдіївка, на площі біля ПКТіС ПрАТ «АКХЗ», відбулося святкування Масниці. З прадавніх часів Масниця (інша назва – Колодій) є святом, що символізує зустріч весни; відродження життєвих сил природи і людини; час примирення і прощення, злагоди і добра.

Обласний фестиваль, присвячений Масниці, пройшов у Авдіївці цікаво та весело. Донецький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» організував дві спортивні локації для гостей свята.

У першій локації пройшли змагання з дуйболу. Учасники отримали сувеніри та грамоти, а переможець - кубок від ДОЦФЗН «Спорт для всіх». Після чемпіонату з дуйболу розпочалась розважальна програма для дітей, усі учасники якої отримали сувеніри.

У другій локації проведено змагання «Влучний стрілець». Усі учасники також нагороджені сувенірами від ДОЦФЗН «Спорт для всіх».

У заході взяли участь понад 500 мешканців Авдіївки. Свято пройшло цікаво і дуже емоційно. Гарний настрій та позитивні емоції отримали усі присутні на цьому спортивному заході.

 

 

 

02.03.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах