Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Олімпійське свято в Маріупольській загальноосвітній школі № 7

27 лютого в загальноосвітній школі № 7 Маріуполя за сприяння міського управління молоді та спорту і Відділення НОК України в Донецькій області відбулось олімпійське свято. У рамках заходу, спрямованого на сприяння здоровому та активному способу життя, популяризацію фізичної культури й видів спорту, було реалізовано Всеукраїнський проєкт «Do like Olympians», ініціатором і засновником якого є Національний олімпійський комітет України.

До учнів завітали почесні гості – заслужений майстер спорту України з греко-римської боротьби, призер чемпіонатів світу та Європи, учасник Олімпійських ігор 2008 та 2016 років Олександр Чернецький та чемпіон України, фіналіст чемпіонату Європи з боротьби серед ветеранів Сергій Шевцов.

З показовими виступами для дітей виступили юні борці греко-римського стилю – вихованці КДЮСШ «Атлетик» міста Маріуполь та Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з видів боротьби (тренери Вадим Горових, Андрій Матійченко), спортсменки відділення художньої гімнастики КДЮСШ «Прометей» міста Маріуполь, а також вихованці майстра спорту України з дзюдо Бориса Золотухіна.

Велике задоволення школярі отримали від зарядки та майстер-класу з олімпійцем Олександром Чернецьким, який своїм позитивом та завзяттям заволодів увагою кожного. Під час бесіди Олександр розповів про свій спортивний шлях, досягнення на всеукраїнській та міжнародній аренах, з радістю відповівши на безліч цікавих запитань, що поставили діти. Глибші знання про греко-римську боротьбу та інші олімпійські види спорту хлопці й дівчата отримали під час вікторини «Знавці історії олімпійського руху».

 
 
 

Додамо, що в рамках проєкту Національного олімпійського комітету України «Олімпійський куточок» бібліотека маріупольської ЗОШ № 7 поповнилася комплектами олімпійської та художньої літератури, які передав представник регіонального відділення НОК Роман Караваєв.

Найактивніші школярі, а також учасники показових виступів отримали подарунки та сувеніри від НОК України з відповідною символікою, а головне – заряд неабиякої мотивації для подальших звершень. На завершення заходу усі бажаючі зробили з гостями спільні фотографії на згадку та отримали автографи.

28.02.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах