Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Фінальний етап VІІ шашкового турніру серед дошкільнят Бахмута

21 лютого у місті Бахмут завершився VІІ турнір з шашок серед вихованців дитячих садочків міста.

Сім років тому педагоги-дошкільники міста Бахмут вирішили впровадити гру в шашки в роботу з дітьми старшого дошкільного віку. Ця гра - потужний інструмент гармонійного розвитку інтелекту дитини в ігровій формі. Діти навчаються бути терплячими, посидючими, наполегливими в досягненні поставленої мети, виховують у собі працездатність і самодисципліну, набувають вміння вирішувати логічні задачі в умовах дефіциту часу, тренують пам’ять.

Цього року у фінальному етапі змагались переможці відбіркових змагань: 9 дошкільнят з 8 закладів дошкільної освіти - №№25, 31, 39, 40, 47, 49, 55, 56.

З вітальним словом до учасників звернулася начальник управління освіти Бахмутської міської ради Марина Рубцова, яка зазначила важливість гри в шашки у розвитку дитини, подякувала педагогам та батькам за виховання талановитих дітей.

Дитячу гру оцінювала суддівська колегія на чолі з Михайлом Іванюком. Судді та глядачі відзначили, що дівчата та хлопці проявили недитячу витримку і гідно продемонстрували свої вміння та навички у грі в шашки. Кожному учаснику довелося зіграти від 3 до 5 ігор, за результатами яких судді визначили найкращих.

Серед дівчаток перемогла Марія Успенська (ДНЗ №55), друге місце посіла Злата Рибка (ДНЗ №47), третє місце поділили Анастасія Шкумат (ДНЗ №47), Євгенія Бабінова (ДНЗ №39) та Валерія Головко (ДНЗ №31).

Серед хлопчиків найкращим судді визнали Еміля Іскандерова (ДНЗ №40), «срібло» здобув Артем Анісимов (ДНЗ №49), а «бронзу» поділили  Кирило Самойленко (ДНЗ №56) та Кирило Шкодич (ДНЗ №25).

Усіх учасників турніру нагородили подарунками, а чемпіони отримали дипломи та незабутні враження від перемоги.

27.02.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах