Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Лимані готують олімпійські надії з футзалу

23 лютого в Лимані на спортивному майданчику ЗОШ №3 відбулася першість Лиманської об’єднаної територіальної громади з футзалу, у якій взяли участь чотири команди дівчат: «Багіра»-2-ДЮСШ м. Лиман, «Багіра»-ДЮСШ, Ставчанський НВК та ДЮСШ м. Лиман (молодий склад). Саме в такій послідовності колективи й розташувались у підсумковій таблиці змагань, які провели за коловою системою в одне коло.

Організатори зробили акцент на віковій категорії 2004-2006 роки народження, адже жіночий футзал включено до програми Юнацьких Олімпійських ігор з 2022 року. Тренерським штабом Донеччини розглядались потенційні кандидатки до збірної області, яка в спортивному сезоні 2020/2021 візьме участь у всеукраїнських змаганнях. Так, з жовтня 2020 року стартує чемпіонат України серед жіночих команд Першої ліги, за підсумками якого буде сформовано національну збірну.

Переможців першості Лиманської ОТГ нагородили дипломом, медалями та цінними подарунками, призерів – дипломами й медалями. Турнір відбувся за підтримки керівництва Лиманської громади і управління освіти, молоді та спорту ОТГ.

 

26.02.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах