Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Костянтинівка прийняла Кубок Донецької області з традиційного карате

22 лютого спортивна зала ЗЗСО №13 міста Костянтинівка зібрала понад 90 учасників Кубка Донецької області з традиційного карате.

Участь у змаганнях взяли взяли каратисти віком від 6 до 16 років - представники Костянтинівки, Слов’янська, Ясинуватського району (смт. Верхньоторецьке) та Іллінівської ОТГ (с. Іллінівка).

На урочистому відкритті змагань з вітальним словом виступили директор міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Борис Каманов і керівник громадської організації «Відродження та розбудова міста Костянтинівка» Віолетта Суханова.

За підсумками змагань переможцем турніру у командному заліку стала Костянтинівка, здобувши у скарбничку міста 9 золотих, 9 срібних і 5 бронзових медалей.

На другій сходинці - команда Іллінівської ОТГ (4 срібні та 4 бронзові нагороди), на третій - команда Ясинуватського району (смт. Верхньоторецьке), в активі якої одна золота, дві срібні і дві бронзові медалі.

Зазначимо, що свою майстерність на змаганнях демонстрували вихованці Олександра Гончаренка, Олексія Шаряка, а також Костянтина, Олександра і Валерії Пеняшкіних.

 

26.02.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах