Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Медальний виступ борців Донеччини на VII відкритому турнірі пам’яті Костянтина Пульчо

14-16 лютого в Одесі відбувся VII відкритий всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед кадетів та молодших юнаків, присвячений пам’яті заслуженого тренера України Костянтина Пульчо. Змагання зібрали близько тисячі спортсменів у складі 25-ти команд з усієї України, а також Казахстану, Болгарії, Молдови, Грузії, Фінляндії, Азербайджану і Вірменії.

В умовах високої конкуренції представники Донецької області стали володарями низки нагород різного ґатунку.

Вихованець спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з греко-римської боротьби ім. Г.Г.Узуна, спортсмен школи вищої спортивної майстерності Нікіта Дементієв з Маріуполя виявився кращим у ваговій категорії до 38 кг серед юнаків 2005-2006 років народження.

Ще три медалі серед юнаків 2003-2004 років народження здобули вихованці краматорської ДЮСШ №1 з видів боротьби, спортсмени ШВСМ: Іван Цибанев – «золото» у ваговій категорії до 75 кг, Владислав Луб – «золото» у вазі до 92 кг, Артем Іскендеров – «бронзу» у категорії до 55 кг. Додамо, що Іван Цибанев є спортсменом-інструктором Донецької обласної штатної команди резервного спорту на 2020 рік.

Другі місця серед юнаків 2007-2008 років народження посіли Олександр Бударєв з Костянтинівського району (у ваговій категорії 38 кг) та Олександр Авраменко з Маріуполя (51 кг), серед юнаків 2003-2004 років народження – Марк Волошин зі Слов’янська (51 кг).

 
 
21.02.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах