Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Сьогодні в Шахтарському районі обговорили нагальні питання розвитку фізичної культури та спорту

27 січня в малій залі Шахтарської райдержадміністрації відбулося засідання координаційного комітету з подальшого розвитку фізичної культури та спорту в районі.

Захід пройшов під головуванням заступника голови райдержадміністрації Наталії Розгон за участю працівників сектору у справах молоді та спорту, відділу освіти райдержадміністрації, районної ДЮСШ, районної ВФСТ «Колос».

На порядок денний були винесені наступні питання: про хід виконання програми розвитку фізичної культури та спорту в Шахтарському районі на 2012-2016 роки, про організацію роботи щодо відкриття спортивних клубів за місцем проживання в сільських радах, про затвердження календарного плану спортивно-масових заходів району на 2014 рік та затвердження складу громадської колегії з оперативного вирішення актуальних питань розвитку фізичної культури та спорту в Шахтарському районі.

За підсумками роботи координаційного комітету були прийняті відповідні рішення щодо реалізації в районі актуальних питань розвитку фізичної культури та спорту.

 
27.01.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах