Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Юнацький турнір з дзюдо «Побратим» у Нікольському районі

15 лютого у спортивному залі ДЮСШ смт. Нікольське пройшов відкритий юнацький турнір з дзюдо серед юнаків 2004-2006 років народження на призи районної громадської організації воїнів-інтернаціоналістів «Побратим».
 
Щорічно 15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. У цей день вклоняються загиблим та висловлюють слова подяки воїнам-інтернаціоналістам. За ініціативи та фінансової підтримки організації воїнів-інтернаціоналістів «Побратим» у ДЮСШ смт. Нікольське пройшов турнір з дзюдо. На турнірі були присутні заступник голови районної ради Ірина Плавська, голова районної організації воїнів-інтернаціоналістів Анатолій Гуц, воїни-інтернаціоналісти.
 
Спортсмени з Нікольського, Волноваського, Великоновоселківського, Мангуського районів та міста Маріуполь змагалися у дев’яти вагових категоріях.
 
Дзюдоїсти цієї вікової групи вже мають досвід боротьби, сутички на татамі були видовищними та інтригуючими. Красива боротьба, технічне виконання прийомів викликало овації глядачів.  
 
Переможцями серед вихованців ДЮСШ Нікольського району стали: Володимир Беш, Дмитро Пластун, Дмитро Стефанків, Артем Каплан. Призові місця посіли: Михайло Арабаджи, Григорій Водяніков, Костянтин Пітріченко, Леонід Жиріков, Дмитро Очколас.
 
Організатори турніру щиро вдячні воїнам-інтернаціоналістам за підтримку спорту, піклування про майбутнє покоління та популяризацію видів боротьби у Нікольському районі.
 
18.02.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах