Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Покровську пройшла 44-та відкрита першість ДО СДЮСШОР з боксу

З 11 по 15 лютого у місті Покровськ, на базі спортивного комплексу «Металург», відбулась 44-та відкрита першість Донецької обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з боксу. Змагались юнаки 2006-2007 рр.н., молодші юнаки 2008-2009 рр.н.,  2010 рр.н., дівчата 2006-2007 рр.н., молодші дівчата 2008-2009 рр.н., 2010 рр.н.
 
Змагання проведено за підтримки управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації. Організатори турніру – ДО СДЮСШОР з боксу, управління сім’ї, молоді та спорту Покровської міської ради. Головний суддя змагань, суддя національної категорії – Олександр Швайко, головний секретар – суддя І категорії Вікторія Тендюк.
 
На урочистому відкритті змагань були присутні: виконавчий директор Регіональної федерації боксу Донецької області Павло Івахненко, начальник управління сім’ї, молоді та спорту Покровської міської ради Олександр Швайко, директор ПМЦФЗН «Спорт для всіх» Анатолій Мотузенко, директор спортивного комплексу «Металург» Вадим Воронов.
 
Гості побажали спортсменам наснаги, найсильнішим – перемоги, а також висловили сподівання на подальший розвиток боксу у нашому регіоні. Усіх присутніх зарядили своїм палким виступом вихованці секції черліденгу СК «Файт» (тренер Світлана Ситник). 
 
Також на урочистому відкритті змагань були вручені спортивні костюми та боксерки кращим тренерам та спортсменам ДО СДЮСШОР з боксу за результатами 2019 року.
 
У змаганнях взяли участь 197 боксерів з 21 міста Донецької області. За час проведення змагань було проведено 137 двобоїв. Фінальні поєдинки відбулися 14-15 лютого. За результатами змагань перше командне місце у Покровська, друге – у Маріуполя, третє – у Добропілля. Переможців та срібних призерів змагань нагороджено грамотами, медалями та пам’ятною атрибутикою.
 
17.02.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах