Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Дзюдоїстки Донеччини вибороли дві «бронзи» на чемпіонаті України U21 у Дніпрі

13-14 лютого в місті Дніпро відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юніорів та юніорок до 21 року, який зібрав 345 учасників із 23 регіонів країни.

Дзюдоїсти Донецької області за підсумками змагань стали володарями двох бронзових медалей.

Аліна Шилова з міста Лиман, вихованка обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, спортсменка школи вищої спортивної майстерності (тренери – Віталій Іванисенко, Дмитро Ігнатенко), відзначилася у ваговій категорії до 52 кг. Аліна перемогла Анастасію Шило з Одещини, за вихід у фінал поступилась Альоні Щиголевій із смт Миронівський Донеччини, яка нині виступає за Дніпропетровську область, а в сутичці за «бронзу» була сильнішою за представницю Волинської області Катерину Кужель.

Спортсменка ШВСМ Донецької області Ольга Стукаленко, підопічна заслуженого тренера України Миколи Ящука, піднялася на третю сходинку п’єдесталу у ваговій категорії до 63 кг. Дзюдоїстка виявилась сильнішою за киянку Марію Трачук, програла Анні Бойко з Рівненщини, після чого довела свою перевагу у втішній сітці, де її суперницями були Валерія Смоляга з Полтавщини, Євгенія Шевченко з Дніпропетровщини та Ангеліна Пащук із Луганщини.

 
 
 

Фото – Дмитро Пшеничний, Віталій Іванисенко

17.02.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах