Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спорт для всіх. Спартакіада підприємств, змагання та спортивні вихідні

За минулий тиждень (з 3 по 9 лютого) мережею центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Донецької області проведено низку заходів.

Спартакіада підприємств «Об’єднаний ETEX - разом, щоб надихати»

5 лютого у манежі стадіону «Металург» міста Бахмут проведено масштабний спортивний захід «Об’єднаний ETEX – разом, щоб надихати».

ETEX – світова компанія з виробництва високоякісних будівельних матеріалів, яка представлена в Україні товариством з додатковою відповідальністю «СІНІАТ».

Для участі у заході прибули понад 230 співробітників заводу з виробництва гіпсокартонних плит та сухих будівельних сумішей, торгівельні представники з усієї України, а також керівництво головного офісу, розташованого у Києві. 

Дійство почалося з презентації, яку провело керівництво компанії. Презентація включала в себе інформацію про охорону праці, корпоративні цінності, досягнення, стратегію, корпоративну ідентичність та єдність.

Після урочистої частини всі співробітники розподілилися на 9 команд, які змагалися  у 5 видах спорту - дартс, настільний теніс, волейбол, баскетбол, шашки. Ніхто не залишився осторонь. 

Вболівальники зробили свій внесок у загальний залік основних команд, вони завзято боролися у настільні ігри 5 країн світу. На змагальних майданчиках панував командний дух. Завершила змагання командна естафета, яка продемонструвала згуртованість кожної команди та незламну жагу до перемоги. 

Усі учасники мали щасливий та задоволений вигляд. Три команди, які набрали найбільшу кількість очок, нагороджено кубками, а усі команди отримали щирі оплески від вдячних глядачів. 

Компанія ETEX переконливо довела, що разом ми можемо гідно подолати всі перепони та продовжувати надихати на створення кращого життя. Фіналом заходу став парад команд, які створили собою слово ETEX. 

Змагання з баскетболу серед хлопців у Бахмутi

З 23 січня по 5 лютого спортивний зал ЗОШ №5 міста Бахмут гостинно прийняв традиційні змагання з баскетболу серед юнаків 7-9 класів загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів, які проводяться центром «Спорт для всіх» Бахмутської міської ради в рамках міської Спартакіади.

Понад 60 юних спортсменів змагалися в майстерності, умінні злагоджено вести гру і перемагати. Як завжди, перемогу здобули найсильніші. Цього разу перше місце посіла команда ЗОШ №18, друге місце – учні НВК №11, третє місце – у ЗОШ №12.

Переможців та призерів змагань нагороджено кубком та грамотами управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.  

Змагання з шашок серед дошкільнят у Бахмуті

5 лютого у дитячому садку №54 «Світлячок» міста Бахмут пройшли півфінальні відбіркові ігри з шашок серед дошкільнят.

Змагання проводяться за ініціативи управління освіти Бахмутської міської ради при співпраці з міським центром «Спорт для всіх» Бахмутської міської ради з метою розвитку розумових здібностей і логічного мислення у малят.

За право вийти до фіналу боролися переможці раніше проведених відбіркових змагань: 10 дівчаток і 5 хлопчиків з 14 дошкільних закладів міста.

У фінал вийшли п’ятеро дівчат і чотири хлопчики з дитячих садків №№47, 55, 39, 31, 47, 40, 56, 49, 25.

Фінал, який відбудеться 21 лютого, виявіть чемпіонів Бахмута.

Спортивні вихідні у Гірнику

9 лютого у місті Гірник на місцевій горці зібралися діти та їх батьки, щоб покататися та весело провести час. Навіть міцний мороз не завадив веселитися в ці вихідні. Спортивні розваги продовжуються!

 

14.02.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах