Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Маріуполі провели XIV чемпіонат Донецької області з армспорту

8-9 лютого в місті Маріуполь відбувся XIV чемпіонат Донецької області з армспорту серед юнаків, юніорів, молоді та дорослих.

Змагання зібрали представників Маріуполя, Краматорська, Слов’янська, Покровська та Волноваського району.

Серед дівчат кращими стали: у ваговій категорії 30 кг – Віолетта Шаран (СК «Приазовський борець», Маріуполь), у категорії 50 кг – Христина Новокрещенова (СК «Приазовський борець»); серед юнаків: у категорії 35 кг – Олександр Новокрещенов (СК «Приазовський борець»), у категорії 45 кг – Володимир Мостовий (СК «Іллічівець», Маріуполь), у категорії 55 кг – Максим Вишинський (СК «Іллічівець»).

Перемоги і на лівій, і на правій руках серед юніорів здобули вихованці СК «Іллічівець» Віктор Мазний та Олексій Лисенко – у вагових категоріях до 70 кг і понад 70 кг відповідно.

У змаганнях серед дорослих у ваговій категорії до 80 кг «золото» на лівій руці виборов Ельдар Гамідов (СК «Геркулес», Маріуполь), на правій руці – Вадим Никитенко з Покровська. Абсолютним переможцем у категорії до 90 кг став Богдан Зуяков із Краматорська. У ваговій категорії понад 90 кг на лівій руці тріумфував Сергій Кесарев (СК «Іллічівець», Маріуполь), на правій руці – Олександр Ольховий (СК «Сто пудів», Маріуполь).

Усі нагороди в командному заліку зібрали представники Маріуполя. Серед юнаків та юніорів місця розподілилися таким чином: 1 місце – СК «Приазовський борець», 2 місце – СК «Іллічівець», 3 місце – СК «Пілігрим»; серед дорослих: 1 місце – СК «Сто пудів», 2 місце – СК «Іллічівець», 3 місце – СК «Геркулес».

За традицією змагань, що проводяться Донецьким обласним осередком Всеукраїнської громадської організації «Українська федерація армспорту», рішенням головної суддівської колегії визначили двох спортсменів у номінації «Переможець кращого поєдинку»: серед юнаків та юніорів – маріуполець Віктор Мазний, серед молоді та дорослих – краматорчанин Богдан Зуяков.

Додамо, що за підсумками регіональних змагань буде сформована збірна, яка представить Донеччину на чемпіонаті України у Львові з 13 по 15 березня.

   
 
 
 
14.02.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах