Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Лиманська команда «Багіра»-ДЮСШ перемагає в обласних змаганнях з футзалу шостий рік поспіль

8 лютого у місті Лиман, на паркеті ФСК «Локомотив», відбулися змагання фінального етапу чемпіонату Донецької області з футзалу серед команд дівчат старшої вікової категорії (2003-2005 років народження).

Зазначимо, що до цьогорічного фіналу серед старших дівчат не потрапили команди зі Слов’янська та Черкаської ОТГ, міста Краматорська, Мар’їнки, Костянтинівки та Маріуполя. Щодо останніх, то керівний склад та дівчата зосереджені на підготовці до зимового чемпіонату України з футболу серед жіночих команд, фінальні змагання яких відбудуться у місті Чернігів з 17 лютого 2020 року.

Фінал же чемпіонату Донецької області з футзалу серед команд дівчат відбувся за коловою системою в одне коло, де матч складався з 15 хвилин. Результати ігор: «Багіра»-2-ДЮСШ (м. Лиман) – «Ставчаночка» (Лиманська ОТГ) - 6:2; «Багіра»-1-ДЮСШ (м. Лиман) - «Багіра»-2-ДЮСШ – 11:5; «Багіра»-1-ДЮСШ - «Ставчаночка» - 10:2.

У підсумку місця розподілились так:

1 місце - «Багіра»-1-ДЮСШ (м. Лиман),

2 місце - «Багіра»-2-ДЮСШ (м. Лиман),

3 місце - «Ставчаночка» (Лиманська ОТГ).

Команда «Багіра»-ДЮСШ (м. Лиман) стає переможцем обласних змагань з футзалу шостий рік поспіль.

За підсумками змагань організаторами визначено кращих гравчинь у номінаціях: воротар – Віра Романко («Ставчаночка»); захисник – Дар’я Запара «Багіра»-1-ДЮСШ (м. Лиман); нападник – Анна Тимофєєва («Багіра»-2-ДЮСШ); універсальний гравець – Ангеліна Голік («Багіра»-1-ДЮСШ). Номінантів нагороджено грамотами та цінними подарунками.

Команда-переможниця - «Багіра»-1-ДЮСШ (м. Лиман) - нагороджена кубком і грамотою, а гравчині – медалями. Команди-призерки отримали грамоти, а гравчині - медалі.

Змагання чемпіонату Донецької області з футзалу серед команд дівчат 2003-2005 років народження відбулися за підтримки управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації та громадської спілки «Асоціація футзалу Донецької області».

12.02.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах