Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортивний день у Мирноградському навчально-виховному комплексі

Насиченим на спортивні події стало 11 лютого в місті Мирноград. Регіональний флешмоб «Донецька область обирає здоровий спосіб життя», що проводиться за сприяння Відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області, завітав у Мирноградський навчально-виховний комплекс.

Свято розпочалося з урочистого підняття Державного прапора та прапора НОК України. З вітальними словами виступили Мирноградський міський голова Олександр Брикалов та виконавчий директор регіонального відділення НОК України Дмитро Подопригора. Вони відзначили, що в місті проводиться плідна робота щодо організації заходів, спрямованих на популяризацію та розвиток олімпійського руху. Зокрема, у 2019 році Мирноград в рамках Олімпійського дня долучився до акції «Олімпійський прапор в кожне місто».

Флешмоб зібрав близько 100 школярів та вихованців ДЮСШ, а також представників спортивної громадськості міста. З величезним завзяттям школярі намагалися синхронно виконати активні рухи під запальну музику і, як результат, отримали заряд бадьорості та позитивні емоції.

Міський голова Олександр Брикалов передав перехідний кубок із символічним гаслом «Донецька область обирає здоровий спосіб життя» представникам міста Добропілля, які приймуть естафету вже 14 лютого.

 
 

Продовжився спортивний день участю вихованців Мирноградського НВК у Всеукраїнському спортивно-інтерактивному проєкті #OlympicLab, ініціатором і засновником якого є Національний олімпійський комітет України. Учням представили напрямок «Олімпійські та людські цінності». Модератор заходу – відповідальний секретар регіонального відділення НОК України Дмитро Подопригора – розповів про олімпійський рух у світі, Україні та Донецькій області, після чого запропонував перегляд відеороликів про олімпійські цінності.

Гостем свята став майстер спорту з настільного тенісу, призер міжнародних та всеукраїнських змагань Павло Волков. Школярі почули цікаву розповідь про спортивний шлях, поєднання спорту і повсякденного життя, та отримали відповіді на свої численні запитання від ветерана спорту, який і зараз продовжує тренування й виступає на змаганнях.

Також від директора Школи вищої спортивної майстерності, члена виконкому регіонального відділення НОК України Крістіни Русінової хлопці та дівчата дізнались про олімпійські види спорту, що культивуються на Донеччині та є доступними саме для мирноградців.

На завершення відбулася фотосесія, найактивніших учасників заохотили подарунками від НОК України, а навчальний заклад отримав олімпійську літературу.

 
12.02.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах