Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Бахмут прийняв Спартакіаду підприємств «Об’єднаний ETEX - разом, щоб надихати»

5 лютого у місті Бахмут, у манежі стадіону «Металург», відбувся масштабний спортивний захід «Об’єднаний ETEX - разом, щоб надихати». 
 
ETEX – світова компанія з виробництва високоякісних будівельних матеріалів, яка представлена в Україні товариством з додатковою відповідальністю «СІНІАТ».
 
Для участі у заході прибули понад 230 співробітників заводу з виробництва гіпсокартонних плит та сухих будівельних сумішей, торгівельні представники з усієї України, а також керівництво головного офісу, розташованого у Києві. 
 
Дійство почалося з презентації, яку провело керівництво компанії. Презентація включала в себе інформацію про охорону праці, корпоративні цінності, досягнення, стратегію, корпоративну ідентичність та єдність.
Після урочистої частини всі співробітники розподілилися на 9 команд, які змагалися  у 5 видах спорту - дартс, настільний теніс, волейбол, баскетбол, шашки. Ніхто не залишився осторонь. 
 
Вболівальники зробили свій внесок у загальний залік основних команд, вони завзято боролися у настільні ігри 5 країн світу. На змагальних майданчиках панував командний дух. Завершила змагання командна естафета, яка продемонструвала згуртованість кожної команди та незламну жагу до перемоги. 
 
Усі учасники виглядали щасливими та задоволеними. Три команди, які  набрали найбільшу кількість очок, нагороджено кубками, а усі команди отримали щирі оплески від вдячних глядачів. 
 
Компанія ETEX переконливо довела, що разом ми можемо гідно подолати всі перепони та продовжувати надихати на створення кращого життя. Фіналом заходу став парад команд, які створили собою слово ETEX. 
 
 
07.02.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах