Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Волейболісти «Бахмут-ШВСМ» завдали першої поразки лідеру вищої ліги чемпіонату України

З 1 по 3 лютого у спортивному комплексі міста Тлумач (Івано-Франківська область) відбулися поєдинки четвертого туру чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд вищої ліги, які подарували уболівальникам ВК «Бахмут» радісні новини. 

Четвертий тур мав у своїй програмі одразу декілька резонансних протистоянь за участю поточних лідерів чемпіонату, тому варто було очікувати запеклої боротьби за результати, які значно вплинуть на розподіл позицій у верхній частині турнірної таблиці. 
 
ВК «Бахмут-ШВСМ» зійшовся у справжньому «бойовику» зі СК «Прибилів», який очолює турнірну таблицю, не маючи жодної поразки. Обидві команди переконливо довели, що не лише закономірно перебувають у групі лідерів, але й недарма вважаються одними з головних претендентів на золоті медалі. 
 
Поєдинок нагадував справжні «гойдалки», де суперники почергово видавали вдалі відрізки та, відповідно, записували до свого активу виграні партії. Тож і без тай-брейку не обійшлося. Однак у ньому в грі прибилівців щось розлагодилося. «Бахмут-ШВСМ» скористався своїм шансом на повну і завдав принциповому опоненту першої поразки в чемпіонаті – 3:2 (22:25, 25:21, 25:21, 25:27, 15:10).
 
За набраними очками СК «Прибилів» зберіг за собою першу сходинку в таблиці, проте у графі поразок у команди тепер фігурує така ж одиничка, як і у ВК «Бахмут-ШВСМ», який в іншому поєдинку туру розгромив «Спартак» (Свалява) - 3:0. 
 
На думку фахівців, ВК «Бахмут-ШВСМ» останнім часом помітно додав і цілком реально претендує на потрапляння до «Фіналу чотирьох» Кубка України. Підопічні Олександра Мирного та Миколи Пасажіна в останніх п’яти матчах зазнали єдиної поразки і наразі посідають третє місце турнірної таблиці.
 
07.02.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах