Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У обласному лікарсько-фізкультурному диспансері в Бахмуті завершено реконструкцію головного корпусу

5 лютого заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін і начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик із робочим візитом відвідали місто Бахмут, де після переміщення з Донецька відновлює повноцінну діяльність обласний лікарсько-фізкультурний диспансер.
 
Вадим Філашкін та Володимир Мицик перевірили хід будівельних робіт згідно графіку завдань, а також акцентували увагу на дотриманні підрядником термінів виконання робіт.
 
Нагадаємо, обласний лікарсько-фізкультурний диспансер розташовуватиметься на базі колишнього державного закладу «Вузлова лікарня станції Бахмутського державного підприємства «Донецька залізниця» за адресою: вул. О.Сибірцева, 3. Роботи з реконструкції, розпочаті в жовтні 2017 року, виконуються за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету.
 
Майбутній комплекс, окрім головного корпусу, включатиме гуртожиток, водолікарню і тенісний корт, матиме за мету надання медичної допомоги населенню в частині проведення профілактики, діагностики, лікування захворювань та ушкоджень, пов’язаних із зайняттям фізичною культурою і спортом, та стане єдиним подібним в Україні.
 
 
У головному корпусі передбачено розміщення палатного відділення на 8 ліжок, діагностичного та реабілітаційного відділень, хірургічного блоку, рентгенівського кабінету, залу лікувальної фізкультури, кабінетів механотерапії, фізіотерапії, з масажу; лабораторії загально-клінічних та біохімічних досліджень; кабінетів лікарів – кардіолога, ортопеда-травматолога, гінеколога, отоларинголога, офтальмолога, психотерапевта, невропатолога, стоматолога.
 
Будівля гуртожитку на 8 кімнат призначатиметься для розміщення та проживання медичного персоналу та лікарів. У будівлі водолікарні передбачається наявність басейну, сауни, інфрачервоної сауни, ванного відділення. Зазначимо, що всі об’єкти обладнуються пандусом, а головний корпус має ще і підйомник для маломобільних груп населення.
 
 
На сьогоднійшній день у головному корпусі повністю завершено роботи: монтаж електропроводки освітлення; монтаж гіпсокартонних листів перегородки; обшивка гіпсокартонними листами внутрішніх стін  будівель; монтаж підлоги; установка вентиляції; утеплення фундаменту; штукатурка стін; шпаклівка стін; внутрішнє опалення; внутрішня розводка води, каналізації; установка пандусів та ліфту. 
 
У гуртожитку виконано роботи на 95%: завершено обшивку гіпсокартонними листами внутрішніх стін будівель; монтаж підлоги; установку вентиляції та утеплення фундаменту; монтаж гіпсокартонних листів перегородки; монтаж електропроводки освітлення; внутрішнє опалення; штукатурка стін; шпаклівка стін; внутрішня розводка води, каналізації. 
 
 
Водолікарня: повністю завершено земельні роботи; роботи по влаштуванню фундаменту; влаштування стін та перегородок зі шлакоблоку; монтаж віконних блоків, перекриття залізо-бетонними плитами. 
Благоустрій: повністю завершено огорожу комплексу: залізобетонну огорожу, ковану огорожу; по облаштування тенісного корту виконано бетонні роботи, влаштування щебеневої основи.
 
Резюмуючи робочий візит, Вадим Філашкін наголосив, що введення в експлуатацію всіх будівель для розміщення обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру є одним із найбільш пріоритетних інфраструктурних проєктів Донеччини в 2020 році.
 
05.02.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах