Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Дзюдоїсти Донеччини вибороли три «бронзи» на чемпіонаті України U18 у Львові

30-31 січня в місті Львів відбувся чемпіонат України з дзюдо серед кадетів до 18 років, який зібрав представників 23 областей та Києва. Звання кращих виборювали близько 600 юнаків та дівчат 2003-2005 років народження.

Дзюдоїсти Донецької області за підсумками змагань стали володарями 3 бронзових медалей.

Максим Разгонов, вихованець Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки (Бахмут, тренер Давид Осіпян), виступив у ваговій категорії до 90 кг. Він переміг Ярослава Сальника з Миколаївщини, Назарія Юрчака з Хмельниччини, Богдана Яричука з Дніпропетровщини, але поступився майбутньому переможцю Миколі Грибику зі Львівщини. У вирішальній сутичці за «бронзу» Максим був сильнішим за ще одного представника Миколаївської області Нікіту Квятковського.

Михайло Гончаров, вихованець обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи (Слов’янськ, тренери Дмитро Ігнатенко, Інга Бобровська), піднявся на п’єдестал пошани у ваговій категорії понад 90 кг. Він довів свою перевагу над Михайлом Капіцьким з Чернівецької області, киянином Олексієм Галакою, Микитою Ханюковим із Сумської області, але програв Крістіану Хохлову з Дніпропетровщини. У вирішальній сутичці за «бронзу» Михайло переміг Артура Апіцаряна із Запорізької області.

Аліса Мальована зі Слов’янська (тренер Данило Мальований) стала бронзовою призеркою у ваговій категорії до 44 кг. Дзюдоїстка поступилась майбутній переможниці Дар’ї Дякун з Одеської області, після чого здобула три перемоги у втішній сітці: над киянкою Кариною Іващенко, Дар’єю Іриною Шведик з Чернігівщини та Марією Мамоновою із Запорізької області.

 

04.02.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах