Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Вугледарі пройшов ХV міжрегіональний турнір з волейболу, присвячений пам’яті Володимира Дмитренка

1 лютого у місті Вугледар, у спортивній залі 5-го взводу 10 ВГРЗ, відбувся традиційний ХV міжрегіональний турнір з волейболу серед збірних команд міст, присвячений вшануванню пам’яті Володимира Павловича Дмитренка – тренера, який заснував волейбольний клуб «Южний». 
 
П’ятнадцятий рік поспіль Вугледар збирає команди для участі у традиційному змаганні. Цей турнір засвідчив, що рівень спортсменів з кожним роком підвищується. Радує, що у турнірі беруть участь не тільки жителі Вугледару, а й мешканці інших міст. Учасниками цього разу стали збірні команди Вугледару, Мар’їнки, Гірника, а також команда «Інтер» (м. Вугледар).
 
В урочистому відкритті ХV міжрегіонального турніру з волейболу взяли участь заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрій Бочков та син Володимира Дмитренка – Денис Дмитренко.
 
Організатори турніру: ВК «Южний» під керівництвом Андрія Кузнецова та відділ у справах фізичної культури і спорту Вугледарської міської ради. За підсумками ігор призові місця розподілились так: І місце – м. Вугледар, ІІ місце – Мар’їнка, ІІІ місце – Гірник.
 
Кращими гравцями турніру стали: Владислав Балабанов («Інтер» м. Вугледар), Антон Пшиченко (м. Гірник), Микола Кулік (м. Вугледар), Олександр Островський (м. Мар’їнка), Сергій Кольченко («Інтер» м. Вугледар), Олександр Прохоренко (м. Гірник).
 
Кращі команди отримали кубки, медалі та дипломи, а найкращих гравців команд відзначено грамотами та статуетками від відділу у справах фізичної культури і спорту Вугледарської міської ради та сувенірними подарунками від ВК «Южний» та спонсорів. 
 
 
 
04.02.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах