Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Донецьку відбувся обласний турнір зі швидкісного бадмінтону

25 січня в спортивному залі Донецького гірничого технікуму ім. Абакумова відбувся третій зимовий відкритий обласний турнір зі швидкісного бадмінтону серед чоловіків та жінок.

Змагання були проведені за підтримки Донецького обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Учасниками турніру стала рекордна кількість осіб – 36 спортсменів, 6 категорій. Спортсмени представляли міста Донецьк, Моспине, Ясинувата, Макіївка, Горлівка.

За підсумками змагань серед чоловіків старше 40 років перемога дісталася Валерію Вітовському, а серед чоловіків старше 50 років – Сергію Дерев’янку (обидва – Донецьк).

Серед жінок найкращою стала Людмила Семченкова (Донецьк), друге місце посіла Ольга Неведрова (Ясинувата), а третє – Тетяна Ануфрієва (Донецьк) та Юлія Величко (Ясинувата).

Серед юніорів чемпіоном став Микита Будзинський (Макіївка).

У парній категорії перемогли Володимир Пивоваров і Вадим Упадишев.

Запекла боротьба проходила в чоловічій одиночній категорії. У фіналі сильнішим виявився Володимир Пивоваров (Горлівка), який переміг Андрія Єрьоменко з рахунком 2:0 (17:15; 16:14). Він отримав головний приз турніру – сертифікат на проживання в готелі в Слов’яногірську від туристичної фірми «Час відпочинку». На третьому місці опинилися Василь Корінь і Андрій Лазоряк (обидва – Моспине).

Таким чином, представники всіх п’яти міст побували на п’єдесталі.

Додамо, що в січні поточного року була створена Федерація швидкісного бадмінтону України. Турнір у Донецьку був рейтинговим всеукраїнським. Усі його учасники отримають свої перші пункти в рейтинг і зможуть тепер зіграти в міжнародному турнірі, що організовує Донецька обласна громадська організація «Спортивний клуб "Ракетка і волан"» за підтримки USBF, ISBO. 3d Donbass Speed Badminton Open 2014 проходитиме 3 травня в Донецьку.

 
27.01.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах