Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Костянтинівка прийняла відкритий чемпіонат Донецької області з рукопашного бою

1-2 лютого в спортивному клубі «Чемпіон» міста Костянтинівка відбувся відкритий чемпіонат Донецької області з рукопашного бою серед юніорів, юніорок, юнаків та дівчат.

Змагання зібрали понад 150 спортсменів – представників Бахмута, Костянтинівки, Краматорська, Маріуполя, Мирнограду, Новогродівки, Покровська, Слов’янська, Мар’їнського району, смт Райгородок Слов’янського району Донеччини, а також Балаклеї Харківської області.

Із напутніми словами до учасників звернулися начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, президент Федерації рукопашного бою України, гранд-майстер 10 дану, тренер вищої категорії, суддя міжнародної категорії з рукопашного бою Олександр Гартвич, віцепрезидент Федерації рукопашного бою України Ігор Іорданов.

Від керівництва Всеукраїнської федерації відзнаку «Кращий спортсмен Донецької області 2019 року» та спортивну екіпіровку отримав Ілля Лозовий, який набув права представити свій регіон та країну на майбутній міжнародній першості. Віцепрезиденту Донецької обласної федерації рукопашного бою «Донбас» Ігорю Чечинову присвоєно 2 дан та вручено чорний пояс.

У рамках відкриття змагань вихованці спортивного клубу «Барс» міста Покровськ продемонстрували свої вміння з рукопашного бою. Вражаючою несподіванкою для присутніх став майстер-клас з техніки володіння зброєю від гранд-майстра 10 дану Олександра Гартвича.

За підсумками командного заліку чемпіонату переможцями стали спортсмени зі Слов’янська, на другій сходинці – представники Мирнограду, на третій – Маріуполя. Серед кращих буде сформовано збірну Донецької області для участі в чемпіонаті України у Києві.

 
 
 
03.02.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах