Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спорт для всіх. Активне дозвілля, змагання з армреслінгу та баскетболу

За минулий тиждень (з 20 по 26 січня) мережею центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Донецької області проведено низку заходів.

«Олімпійське лелеченя - 2020» у Костянтинівці

21 січня у місті Костянтинівка, на базі дитячо-юнацької спортивної школи, пройшли міські змагання «Олімпійське лелеченя», в яких взяли участь 132 учні 6-8 класів закладів освіти міста.

Зі стартом учасників привітали директор Костянтинівського міського центру «Спорт для всіх» Борис Каманов та методист міського методичного кабінету управління освіти міської ради м. Костянтинівка Світлана Юношева.  

У загальному заліку, який формувався за підсумками участі команд у всіх конкурсних етапах, переможцями стали учні ЗЗСО №6. Друге місце посіли учні ЗЗСО №1, третє місце - учні ЗОШ №15.

Учасники загартовували характер, виховували командний дух, готовність йти на результат у заході, який організовано з метою розвитку пізнавального інтересу до спорту та олімпійського руху, пропаганди здорового способу життя.

Товариська зустріч дитячих баскетбольних команд Авдіївки та Новоселівки

25 січня у рамках проведення Фестивалю «Спортивна зима» в спортивному залі АЗОШ №5 відбулась товариська зустріч з баскетболу між дитячими збірними командами м. Авдіївка та с. Новоселівка.

Авдіївку представили вихованці молодшої групи КЗ «Міська дитячо-юнацька спортивна школа», новоселівці виступали під керівництвом вчителя фізичної культури Миколи Савченка. Матч видався дуже напруженим. Першу половину виграли новоселівці, але у другій половині авдіївці проявили характер і перемогли з рахунком 22:14.

Треба відзначити, що за команду гостей виступали дівчата, які на рівних грали с хлопцями та закинули у кошик авдіївців 10 очок. Обидві команди отримали солодкі призи та грамоти.

Головна мета цього заходу - заохочення дітей до регулярних занять фізичною культурою та спортом, популяризації баскетболу у Донецької області.

Організатором спортивного заходу виступив Комунальний заклад «Авдіївський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» військово-цивільної адміністрації міста Авдіївка Донецької області.

У Бахмуті відбувся чемпіонат з армрестлінгу серед поліцейських загонів країни

24 січня у місті Бахмут, у легкоатлетичному манежі стадіону «Металург», вже втретє відбулися змагання з з армрестлінгу серед поліцейських загонів України. У силовому турнірі прийняли участь команди з 24 областей країни.

Спортивні змагання серед правоохоронців не тільки сприяють фізичному розвитку та укріплюють бойовий дух бійців, вони також є одним із способів психологічного розвантаження та відновлення.

У змаганнях взяли участь 48 спортсменів у двох вагових категоріях - до 90 кг та понад 90 кг. У командному заліку «золото» вибороли поліцейські Департаменту патрульної поліції. Друге  місце посіли спортсмени з батальйону «Луганськ-1» патрульної служби поліції особливого призначення ГУНП в Луганській області, третє місце - зведений загін ГУНП в Вінницькій області.

«Армреслінг - динамічний та видовищний вид спорту і ці змагання не стали виключенням, але найголовніше, що в підсумку перемогла «дружба», - зазначив заступник командувача Операції об’єднаних сил з Національної поліції полковник В’ячеслав Печененко.

Призери отримали нагороди та вітання від заступника командувача ООС.

Турнір з баскетболу в Бахмуті серед дівочих команд коледжів

22 січня у Бахмутському медичному коледжі відбулись традиційні баскетбольні змагання дівочих команд, присвячені пам’яті Станіслава Каркача та Дню Соборності України.

Станіслав Миколайович Каркач був ініціатором будівництва спортивної бази мед коледжу та протягом багатьох років керівником фізичного виховання. Щорічно викладачі та студенти вшановують пам’ять цієї людини та проводять змагання з баскетболу.

Цього року відбувся шостий традиційний турнір, у якому взяли участь п’ять команд. У гості до медиків завітали баскетболістки Бахмутського коледжу мистецтв імені Івана Карабиця, медичних коледжів Костянтинівки, Лиману, а також збірна команда Бахмуту.

Кубок, медалі і грамоти від Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради вибороли баскетболістки Бахмутського коледжу мистецтв імені Івана Карабиця. Друге місце посіли господарки турніру, а третє – команда медичного коледжу Костянтинівки. Всі учасниці отримали солодкі призи від організаторів і спонсорів турніру.

Юнацький турнір з армреслінгу в Покровську, присвячений Дню Соборності України

22 січня на базі спортивного комплексу «Металург» міста Покровськ пройшов турнір з армреслінгу серед юнаків, присвячений Дню Соборності України.

У змаганнях взяли участь 28 юних спортсменів.

Призери за результатами змагань серед юнаків 2007 р.н. та молодше: 1 місце – Станіслав Кіщик, 2 місце – Тарас Диський, 3 місце – Богдан Булгаков.

Призери за результатами змагань серед юнаків 2003-2005 рр.н.: 1 місце – Олександр Гулієнко, 2 місце – Олександр Соломка, 3 місце – Костянтин Гайдученко.

Переможців та призерів нагороджено грамотами ПМЦФЗН «Спорт для всіх». Турнір провели директор та інструктор-методист  ПМЦФЗН «Спорт для всіх» Анатолій Мотузенко та Владислав Щербинка.

Покровський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» висловив подяку директору СК «Металург» Вадиму Воронову та директору ДЮСШ міста Покровська Ігорю Юркіну за надану можливість для проведення цих змагань.

Спортивні заходи у Гірнику

Головною метою фестивалю «Спортивна зима» є популяризація активного дозвілля в зимовий період.

У зв’язку з не дуже зимовими погодними умовами Селидівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» вирішив провести фестиваль «Спортивна зима» у спортивному залі та на штучному льоду.

24 січня у Гірницькій ЗОШ відбулися спортивні змагання «Сімейні старти» між учнями 1 класу та їх батьками. В змаганнях взяли участь п’ять родин. Було дуже весело. Дякуємо батькам за активну участь у спортивному житті міста.

Також центром організовано поїздку до Дружківки на льодову арену. 36 осіб різних вікових категорій виявили бажання прийняти участь у виїзному заході. Настрій всіх учасників зашкалював. Навіть ті, хто не вмів стояти на ковзанах, наприкінці сеансу впевнено каталися.

31.01.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах