Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спортсменки Донеччини здобули 2 медалі на всеукраїнських змаганнях зі скелелазіння «Різдвяний болдеринг 2020»

23-26 січня в місті Кам’янець-Подільський (Хмельницька область) відбулися Всеукраїнські змагання зі скелелазіння серед юніорів, молоді та юнаків «Різдвяний болдеринг 2020».

Усього звання кращих визначали 139 спортсменів 2001-2012 років народження, представники різних регіонів України. Від Донецької області до числа кращих увійшли дві дівчини.

У віковій категорії молодь (2005-2006 роки народження) перемогу виборола спортсменка з Краматорська Анастасія Кобець, вихованка тренера Сергія Фоміна, яка виконала норматив кандидата в майстри спорту України зі скелелазіння. Зазначимо, що Анастасію запросили на навчально-тренувальний збір з болдерингу в складі молодіжної збірної команди України, яка цього року планує взяти участь у десяти міжнародних змаганнях.

Серед дівчат 2011-2012 років народження третє місце в Кам’янці-Подільському посіла Вероніка Донец з міста Курахове, вихованка тренера Андрія Геревенка.

Додамо, що виступ володарок медалей від Донеччини на турнірі «Різдвяний болдеринг 2020» став можливим завдяки підтримці управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.

 

30.01.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах