Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Do like Olympians із легкоатлетами Дружківки

Днями Всеукраїнський проєкт Національного олімпійського комітету України «Do like Olympians» вкотре завітав до міста Дружківка Донецької області.

Гостями в ДЮСШ міської ради, на початку першості відділення легкої атлетики, стали провідні легкоатлети Донеччини Єгор Жуков і Вікторія Калюжна, адміністрація Школи вищої спортивної майстерності регіону на чолі з директором закладу, членом виконкому Відділення НОК України в Донецькій області Крістіною Русіновою, а також старший тренер-викладач відділення легкої атлетики ШВСМ Костянтин Степанцов.

Наставник юних дружківських легкоатлетів Юрій Кузьменко познайомив вихованців із досягненнями Вікторії Калюжної та Єгора Жукова. Так, обидва є неодноразовими чемпіонами України, бронзовими призерами Кубку Європи 2017 року.

Провідні спортсмени провели з хлопцями та дівчатами розминку, а під час змагань давали слушні поради та виступили в ролі суддів.

На завершення спортивного свята всі його учасники отримали подарунки від НОК України, а головне – заряд неабиякої мотивації для подальших звершень.

 
 
 
29.01.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах