Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Футзалістки Донеччини вибороли право виступити у фінальному етапі чемпіонату України серед команд дівчат Першої ліги

З 21 по 23 січня у місті Полтава відбулися змагання другого відбіркового етапу чемпіонату України з футзалу серед команд дівчат 2005-2006 років народження.

У змаганні взяли участь чотири команди: чинні чемпіонки України у цій віковій категорії – команда «Лідер» (Полтавська область), віце-чемпіонки – команда ЖФК «Харків», збірна Донецької області – команда «Багіра»-ДЮСШ (м. Лиман), а також «Фортуна» (Харківська область). У такій послідовності команди й розташувались у підсумку в турнірній таблиці змагань.

Команда «Багіра»-ДЮСШ (м. Лиман) виборола право виступити у фінальному етапі чемпіонату України серед команд дівчат Першої ліги 2005-2006 років народження, який відбудеться у березні поточного року.

Нагадаємо, старші дівчата команди «Багіра» вибороли право грати у чвертьфіналі Кубку України, де суперником за жеребом стала команда «Ладомир» з Володимир-Волинського – чинні володарі Кубку України-2019.

Перша гра відбудеться у період з 14 по 16 лютого у місті Володимир-Волинський, а з 28 лютого по 1 березня – «матч-відповідь» у місті Лиман. За підсумками ігор виявиться півфіналіст Кубку України серед жіночих команд спортивного сезону 2019-2020 років.

 

28.01.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах