Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Інваспорт. Спартакіада Донецької області «Повір у себе» з плавання

24 та 25 січня у місті Слов’янськ відбулись змагання з плавання серед дітей з вадами зору, розумового та фізичного розвитку, ураженням опорно-рухового апарату в програмі Спартакіади Донецької області «Повір у себе».

Змагання дають можливість дітям здобути впевненості в собі та своїх силах. Також вони мають пошуковий характер - конкурс виявляє талановитих спортсменів, кандидатів на фінальні змагання Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе».

У відкритті заходу взяли участь: начальник Донецького регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» Костянтин Шевченко; директор Донецької обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю Юрій Оніщенко; заслужений тренер України, заслужений працівник фізичної культури и спорту Андрій Казначеєв; заслужений тренер України, заслужений працівник фізичної культури і спорту Світлана Казначеєва.

У змаганнях взяли участь команди з різних міст області: Соледара, Слов’янська, Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 7 Донецької обласної ради, Слов’янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату I-III ступенів №23 Донецької обласної ради.

Під час змагань спортсмени продемонстрували високі результати та довели, що усі гідні бути у складі збірної команди Донецької області.

Найкращі результати продемонстрували:

Вероніка Коржова (1 місце - 50 м в/ст; 1 місце – 100 м в/ст; 1 місце – 50 м бр; 1 місце –100 м бр);

Максим Чернов (1 місце - 50 м в/ст; 1 місце – 50 м н/сп; 1 місце – 100 м н/сп);

Максим Грицько (2 місце - 50 м в/ст; 2 місце – 50 м н/сп; 2 місце – 100 м н/сп).

Вони є прикладом для юних спортсменів з обмеженими можливостями, уособленням духу і мужності!

27.01.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах