Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


На Донеччині поповнюється олімпійський резерв з боксу

Донецька обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву (ДО СДЮСШОР) з боксу підбиває підсумки роботи за 2019 рік.

Нагадаємо, з 2015-го заклад діє в місті Покровськ, у 2017-му школа підтвердила вищу категорію та спеціалізацію, очолює її Олександр Швайко. У 2019 році загальна кількість учнів становила 375 осіб. Торік збільшилося число спортсменів, яким присвоєно спортивний розряд «Кандидат у майстри спорту України», – 17 чоловік (у 2018 році – 7). Чемпіон України та бронзовий призер чемпіонату Європи серед юніорів Роман Літвінов виконав норматив майстра спорту України.

Кількість штатних тренерів-викладачів зросла до 15 осіб (у минулому році було 13), тренерів-сумісників налічується 5 чоловік. З 1 жовтня 2019 року додатково введено 2 ставки тренерів-викладачів. Серед наставників 5 чоловік мають вищу категорію (у 2018 році – 4), 7 чоловік – першу категорію.

До складу національної збірної України серед вихованців ДО СДЮСШОР з боксу в 2019 році увійшло 6 осіб: вихованці тренера Батиралі Карімова з міста Покровськ Роман Літвінов (основний склад, юніори), Максим Наумов і Ренат Чубревичев (резерв, юнаки), вихованці тренера Андрія Бичкова з Добропілля Єгор та Данило Артьомови (резерв, юнаки), вихованець тренера Дмитра Шурди з Маріуполя Богдан Сидоренко (резерв, юнаки).

У 2019 році вихованці ДО СДЮСШОР з боксу виступили на 54 змаганнях різного рівня. Щороку школою організовуються відкрита першість ДО СДЮСШОР з боксу та регіональний турнір з боксу, присвячений Міжнародному дню захисту дітей.

 
 
 
 
24.01.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах