Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Команда Донеччини стала найкращою на міжнародному борцівському турнірі у Харкові

З 16 по 18 січня у місті Харків відбувся Відкритий всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед кадетів і кадеток 2003-2004 р.н., присвячений пам’яті заслуженого тренера України Леоніда Дуная. 
 
Особисто-командні змагання зібрали 440 учасників з 11 країн світу: Білорусі, Вірменії, Грузії, Греції, Італії, Франції, Казахстану, Киргизії, Молдови, Румунії та України.  
 
На міжнародному турнірі вдало виступили борчині Донеччини, які тренуються і навчаються у Донецькому вищому училищі олімпійського резерву ім. С.Бубки (м. Бахмут). 
 
Найсильнішими у своїх вагових категоріях стали Марія Єфремова (в/к до 43 кг), Катерина Шалікова (в/к до 61 кг) і Євгенія Сєдих (в/к до 68 кг, спортсмен-інструктор Донецької обласної штатної команди резервного спорту). 
 
Бронзові медалі вибороли Софія Леппа (в/к до 46 кг) і Марина Гетта (в/к до 49 кг). Зупинившись за крок від нагород, п’яті місця посіли Віолетта Семчова (в/к до 43 кг), Євгеній Харитонов (в/к до 51 кг), Максим Кізюк (в/к до 60 кг) і Олександр Сафронов (в/к до 80 кг).
 
У церемонії нагородження взяв участь директор ДВУОР ім. С.Бубки Ігор Анушкевич, який привітав спортсменок і тренерів з успішним виступом. 
 
Підготували команду тренери Максим Єфремов, Андрій Єфремов, Григорій Шепелєв.
 
За підсумками змагань дівоча команда Донеччини виборола перше місце командного заліку, випередивши дві команди України, а також Білорусі та Киргизії.  
 
 
23.01.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах