Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Костянтинівці до Дня Соборності України провели відкритий студентський турнір з волейболу

22 січня на базі Костянтинівського професійного будівельного ліцею (№39) відбувся турнір з волейболу серед студентської молоді, присвячений Дню Соборності України.

Змагання зібрали команди Костянтинівки – медичного коледжу, індустріального технікуму, вищого професійного училища (№113), професійного будівельного ліцею (№39), Костянтинівського коледжу Луганського національного аграрного університету, а також представників міста Дружківка, Краматорськ і Слов’янськ.

На урочистому відкритті учасників привітали заступник Костянтинівського міського голови Віктор Василенко та представник Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Валерій Колоша.

Цілий день молодь у спортивній боротьбі визначала кращих, а найяскравішим, як і належить, видався фінал. У підсумку, на тай-брейку перемогу святкували волейболісти Машинобудівного коледжу Донбаської державної машинобудівної академії (Краматорськ), друге місце посів колектив Костянтинівського коледжу Луганського національного аграрного університету, третє – Дружківського технікуму ДДМА, а четверте – господарі майданчику.

Переможців нагородили грамотами відділу культури міськради та міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а також медалями і грамотами обласного центру «Спорт для всіх».

 
23.01.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах