Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Спорт для всіх. Обласний фестиваль «Спортивна зима» у Дружківці

20 січня у місті Дружківка, у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №7 Дружківської міської ради, відбувся обласний фестиваль «Спортивна зима».
 
У зв’язку з тим, що погодні умови не дозволяють проводити заходи з зимових видів спорту, Донецький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для  всіх» вирішив це питання шляхом проведення заходів у спортивних залах загальноосвітніх шкіл Донецької області. 
 
У спортивному фестивалі беруть участь учні перших-третіх класів. Усі учасники бігали, стрибали та проявили свою силу, спритність, вміння та таланти. Дітлахи отримали фізичне навантаження, задоволення і порцію загартування. 
 
Головна мета заходу - залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою, пропаганда активного способу життя, презентація форм організації фізично-активного дозвілля в зимовий період за відсутності снігу.
 
Фестиваль пройшов дуже цікаво. Діти були неймовірно щасливими, оскільки мали можливість проявити спритність у різноманітних вправах.
 
Дружківська ЗОШ №7 отримала грамоту за активну участь у цьому заході.
 
Донецький обласний центр фізичного здоров’я населення планує й надалі проводити фестиваль «Спортивна зима» у різних містах Донецької області.
 
 
21.01.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах