Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


Шашковий турнір серед дошкільнят Бахмута до Дня Соборності України

16 січня у місті Бахмут, на базі дошкільного навчального закладу комбінованого типу, ясел-садка № 31 «Рябінушка», стартував «Шашковий турнір 2020» до Дня Соборності України. 
 
За ініціативи управління освіти Бахмутської міської ради при співпраці з управлінням з фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради пройшов відбірковий тур VII міського шашкового турніру серед вихованців закладів дошкільної освіти.
 
У змаганні взяли участь 23 вихованці з 8 дитячих садків, в тому числі села. Покровське. Учасники турніру під час гри проявляли не тільки кмітливість і увагу, але й витримку, показали впевненість у своїх силах, а головне - боролися чесно.
 
Зустріч пройшла в дружній атмосфері і закінчилася нагородженням переможців. Серед дівчат I місце посіла Валерія Косякова (ДНЗ №52), ІІ місце – Валерія Головко (ДНЗ №31), ІІІ місце – Віра Білоконь (ДНЗ №58) і Катруся Розумовська (ДНЗ №36).
 
У хлопчиків І місце виборов Кирило Нестеренко (ДНЗ №25), ІІ місце - Кирило Шкодич (ДНЗ №25), ІІІ місце - Олександр Качаловський (ДНЗ №10) і Юрій Іванов (ДНЗ №36). 
 
Малята отримали солодкі призи, сертифікати учасників, а переможці відбіркового туру – дипломи та запрошення у півфінал.
 
 
 
17.01.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах