Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Макіївці стартував міський етап «Олімпійського лелеченя»

22 січня в Макіївці в спортивному залі ДЮСШ № 1 стартував міський етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя».

Учасниками урочистого відкриття стали заступник міського голови Тетяна Репунова, заступник начальника управління освіти Любов Федоровська та заступник голови міського спорткомітету Михайло Мішин.

У змаганнях взяло участь 10 команд – по дві найкращі з кожного району міста.

Сто двадцять хлопчиків і дівчат брали участь у 5 естафетах, а кращі з них до того ж зіграли в «Перестрілки». На кожній естафеті були свої лідери та аутсайдери, але перш за все учасники отримали великий заряд емоцій.

У результаті тригодинної боротьби визначилася трійка призерів змагань. Третє місце у впертій боротьбі завоювала команда ЗОШ № 59, випередивши однолітків із ЗОШ № 108 за додатковими показниками. Друге місце посіли представники ЗОШ № 32, а переможцем спортивної частини змагань стали учні ЗОШ № 57.

На цьому міський етап «Олімпійського лелеченя» у Макіївці не закінчується. Попереду на хлопців та дівчат чекає вікторина та показові виступи – презентація команд. Після цього будуть підбиті підсумки змагань та нагороджені переможці.

 
24.01.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах