Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Жданівці пройшла міська першість з шашок серед учнів молодших класів

23 січня в Жданівці міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» була проведена першість міста з шашок серед учнів молодших класів загальноосвітніх шкіл.

На відкриті змагань були присутні: міський голова Сергій Литвинов, директор міського центру «Спорт для всіх» Ольга Чернявська, начальник міського відділу освіти Ольга Герасименко, кандидат у майстри спорту з шашок Олександр Федарков та тренер з шахів Борис Вострецов.

Олександр Федарков, який є неодноразовим переможцем обласних змагань з шашок, провів коротку бесіду з юними учасниками, підчас якої показав декілька тактичних прийомів гри.

Учасниками змагань стали 18 учнів 1-4-х класів загальноосвітніх шкіл міста, і більшість з них були дебютантами подібних турнірів.

За підсумками змагань у особистому заліку кращим став Єгор Дучол, учень 4-А класу ЗОШ № 2. Другою стала його однокласниця Софія Зайко, а третім – Дмитро Петрусенко (учень 4-А класу ЗОШ № 4).

У командному заліку перше місце посіли спортсмени ЗОШ № 2, друге – представники ЗОШ № 4, а третє – ЗОШ № 1.

По закінченню змагань учасники були нагороджені цінними та солодкими призами Жданівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 
24.01.2014

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах