Посилання

 
Донецька обласна державна адміністрація
 
Міністерство молоді та спорту України
 
Національний олімпійський комітет України
 
 

 
Донецький обласний спеціалізований фаховий коледж спортивного профілю ім. С. Бубки
 
 
 
 


У Іллінівській громаді на Донеччині відкрили новий спортивний зал

14 січня в Іллінівській сільській об’єднаній територіальній громаді Донецької області відбулося урочисте відкриття нового спортивного залу при Іллінівському опорному закладі загальної середньої освіти з поглибленим вивченням іноземних мов.

Поява сучасного комфортного місця для тренувань юних спортсменів стала можливою в рамках проєкту з капітального ремонту, тепломодернізації та санації будівлі для розміщення Іллінівського ОЗЗСО, що реалізовується за рахунок коштів обласного бюджету. Іллінівська ОТГ виділила фінансування для придбання борцівського килиму та тренажерів.

Обладнане приміщення, яке має безпосередньо спортивний зал, сучасні роздягальню і душову, переважно буде використовуватися для занять вихованців відділення з греко-римської боротьби, що з поточного року працюватиме в дитячо-юнацькій спортивній школі «Колос» Іллінівської ОТГ. Очікується, що секцію відвідуватимуть близько 50 хлопців.

На урочистій церемонії відкриття учнів та вчителів привітали почесні гості: голова Іллінівської ОТГ Володимир Маринич, заступник начальника управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Сергій Горбунов, відповідальний секретар Відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області Дмитро Подопригора, фахівець Відділення НОК України в Донецькій області Карина Ваноян, начальник відділу освіти Іллінівської сільської ради Надія Сидорчук, начальник сектору культури, молоді, спорту і туризму Іллінівської сільської ради Володимир Землянко, директор ДЮСШ «Колос» Іллінівської ОТГ Дмитро Архіпов та директор Іллінівського ОЗЗСО Світлана Бурдун. Вони побажали дітям регулярно займатися фізичною культурою та спортом, аби бути здоровими, сильними та досягати всіх поставлених цілей.

 
 
 

Учениці Іллінівського ОЗЗСО подарували всім присутнім яскравий номер з черліденгу. Також свою майстерність продемонстрували борці греко-римського стилю з Костянтинівки, а всім, хто зацікавився цим видом спортом, роздали флаєри із запрошенням до секції в новий спортивний зал.

Від Відділення НОК України в Донецькій області Іллінівський опорний заклад загальної середньої освіти отримав олімпійський прапор та комплект літератури олімпійської тематики.

 
 
 

Більше світлин з заходу – на сторінці управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації в Facebook: www.facebook.com/sportdonoda

14.01.2020

Новини

 

Рахунок на табло

 

Кращі спортсмени і тренери Донеччини в 2023 році

  

 

Управління в соціальних мережах